Credion start samenwerking met EnterNext met gongceremonie op het Beursplein

Credion start samenwerking met EnterNext met gongceremonie op het Beursplein

De samenwerking tussen Credion en EnterNext wordt op 30 november 2015 gestart met een slag op de gong op Beursplein 5. Met een positieve visie op ondernemerschap en een groot en waardevol netwerk gaan Credion en EnterNext  bijdragen aan financieringsoplossingen voor het MKB.

Credion en EnterNext bieden het MKB financieringsoplossingen

Carlo van der Weg, directeur Credion Associatie, ziet in de samenwerking een belangrijke kans voor het MKB: “Kredietverlening is een belangrijk issue in het MKB. Ondernemers moeten door een divers aanbod aan financieringsmogelijkheden de kans krijgen te ondernemen. Tezamen met EnterNext kunnen wij het MKB uitstekende alternatieven bieden.”

Het is al lang niet meer vanzelfsprekend dat ondernemers naar de bank kunnen voor een financiering, zij zullen dus op zoek gaan naar alternatieve kredietvormen. Credion is een keten van meer dan 45, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 40 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders. Naast deze vele alternatieve mogelijkheden, kan voor ondernemers de MKB-beurs ook een goed alternatief zijn om aanvullende financiering op te halen. Bedrijven kunnen er aandelen, obligaties en achtergestelde leningen plaatsen. “Voor veel ondernemers is het handelen op de MKB-beurs nog een ver-van-mijn-bed-show, maar toch is dit een mooi alternatief om het financiële plaatje compleet te krijgen”, geeft Carlo van der Weg aan.

Wilt u meer weten over wat de Credion-dienstverlening voor u kan betekenen? Klik hier voor de dichtstbijzijnde vestiging.