Credion ontwikkelingen

Credion ontwikkelingen

De ontwikkelingen binnen Credion staan niet stil. Inmiddels is Credion uitgegroeid naar een keten van ruim 40 over het land verspreide vestigingen die over ruim 40 verschillende bronnen van geld beschikken.

Deze bronnen van geld zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken, crowdfunders, investeerders, maar ook bijvoorbeeld financiers die de inkoop voorfinancieren. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. 

Advies en begeleiding

Wij merken dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die hen goed begrijpt, iemand die zelf ook ondernemer is. Credion’s credo luidt dan ook: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Nieuwe vestigingen

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 oktober 2015 uitgebreid tot een totaal van 47. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Hardinxveld-Giessendam & Giessen, Alphen aan den Rijn & Ridderkerk, Zaltbommel, Helmond, Apeldoorn, Haarlem, Almelo en Oldenzaal. Initiatiefnemer voor de vestigingen zijn respectievelijk Van Noordenne Accountants, Lansigt, FSV, Van Montfort & Van Dijck, Robbers, RSM, Countus en De Jong en Laan.