Credion aanwezig op Dag van het Vastgoedbeheer

Credion aanwezig op Dag van het Vastgoedbeheer

Op 4 november 2015 organiseert het Vastgoedjournaal de Dag van het Vastgoedbeheer in het WTC Amsterdam. Ook Credion zal deze dag aanwezig zijn op het Vastgoedbeheerplein. Het beheren van vastgoed gaat niet altijd van een leien dakje. Er komt zeker meer bij kijken dan alleen het beheren zelf.

Wanneer: 4 november 2015
Waar     : WTC Amsterdam

Het beheren van vastgoed gaat niet altijd van een leien dakje. Er komt zeker meer bij kijken dan alleen het beheren zelf. Er kunnen zich lastige vraagstukken afspelen bij vastgoedbeheer en het onderhoud. Hier wordt over gesproken op de Dag van het Vastgoedbeheer op 4 november. Tijdens dit congres worden oplossingen, inzichten en ervaringen aangeboden over strategisch asset management.

Aandachtspunten

Belangrijke vragen waar u een antwoord op krijgt deze dag zijn bijvoorbeeld 'Wat zijn de nieuwste opvattingen over strategisch asset management en hoe kunt u die vertalen naar strategisch onderhoudsbeleid en meerjarenprestatiecontracten met leveranciers?', 'Hoe krijgt u ze zo flexibel dat uw assets duurzaam beantwoorden aan de veranderende vraag?' En 'Wat valt van aanpalende sectoren te leren (woningen versus scholen versus zorggebouwen versus maatschappelijk vastgoed versus commercieel vastgoed)?'

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden voor de Dag van het Vastgoedbeheer.