Samenwerking BGG en kredietbemiddelaar Credion

Samenwerking BGG en kredietbemiddelaar Credion

BGG (Bel Groep Groningen) is  een samenwerking aangegaan met de onafhankelijke kredietbemiddelaar Credion. Per 1 september gaan ze ondernemers in Delfzijl en omgeving (Eemsmond)  voorzien van financieel advies vanuit de Credion organisatie.

De BGG van directeur Bert ten Hove biedt ondernemers de complete dienstverlening op het gebied van CRM, contactcenter en backofficeservices. Naast het callcenter (inkomend of uitgaand) en de klantenservice biedt BGG de ondernemer financieel maatwerk. Deze laatste discipline heeft BGG  uitgebreid met de dienstverlening van Credion. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid ondernemers nog beter van dienst te zijn voor wat betreft zijn financieringsvraagstukken.

“Met deze uitbreiding kunnen wij onze relaties in het Noorden nog sneller van onafhankelijke zakelijk financieringsadvies voorzien,” aldus Marcel Doornbos, directeur Credion Groningen en Assen. “Wij merken dat ondernemers nog vaak hun financieringsplaatje niet compleet krijgen. Vaak komt dit doordat de banken en andere financiële instellingen de hand op de knip houden, waardoor maar een deel van de financiering kan worden geregeld. Voor dat laatste stukje van de financiering zou hij een alternatieve financieringsvorm kunnen inzetten, maar hier moet je als ondernemer wel de weg in weten.”

Credion

Credion is een keten van ruim 30, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 35 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld (buitenlandse) banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, financieringsfondsen en investeerders.