Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer in Rotterdam

Bezoek Credion op de Week van de Ondernemer in Rotterdam

Als partner van de Week van de Ondernemer nodigen wij u graag uit voor de regionale editie op 14 of 15 oktober in Ahoy Rotterdam. De Week van de Ondernemer is hét event voor ondernemers die zich focussen op de toekomst van hun bedrijf. Voor u dus!

Futureproof Ondernemen

De Week van de Ondernemer staat volledig in het teken van Futureproof Ondernemen. Hoe verdient u over vijf jaar uw geld? Wat moet u doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Waar liggen de kansen? Kortom is uw business model klaar voor de toekomst?

Om te ondernemen is geld nodig, daar heeft u geen advies van Credion voor nodig. In het verleden stapte je met je plan naar de bank en die verstrekte dan in 95% van de gevallen een financiering. Een financiering krijgen is nu een stuk moeilijker en je hebt ook andere financieringsbronnen nodig om tot totaalplaatje te komen. Soms zijn er ook combinaties mogelijk, waarbij bijvoorbeeld een deel wordt gefinancierd door de bank en voor een deel met alternatieve financieringsbronnen. Dit 'gestapeld' financieren is op dit moment een echte trend. Je kunt zo een financieringsvorm samenstellen die het beste past bij jouw bedrijf.

Credion en Symbid adviseren

Credion en Symbid hebben de krachten gebundeld om zo het financieringslandschap in Nederland én daar buiten drastisch open te kunnen breken. Samen bouwen we aan een financieringsnetwerk voor het MKB dat ondernemers toegang verschaft tot alle verschillende vormen van financiering en investeerders optimaal inzicht geeft in risico en rendement op hun portfolio’s middels geavanceerde monitoring technologie. Credion en Symbid creëren daarmee de snelste en meest efficiënte weg naar bedrijfsfinanciering voor ondernemers.

Tijdens de Week van de Ondernemer staan wij gezamenlijk klaar voor ondernemers op zoek naar financiering. Om dit concreet in te vullen geven wij een exclusieve masterclass over financiering. Topsprekers Robin Slakhorst (Directeur Symbid) en Carlo van der Weg (Directeur Credion) praten u op enerverende wijze bij over hoe u tot de beste manier van financiering voor uw situatie komt en brengen u op de hoogte van de laatste trends op het gebied van MKB financiering.

Registreren

Als partner mogen wij u uitnodigen om de Week van de Ondernemer Groningen kosteloos te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende sessies. Wilt u de Week van de Ondernemer bezoeken, dan zult u zich moeten registreren. Klik hier voor het verkrijgen van een persoonlijke code. Uw deelname is dan geheel kosteloos! Meer informatie vindt u op de website van Week van de Ondernemer.