Credion te gast bij TV-programma Supervrouwen

Credion te gast bij TV-programma Supervrouwen

Als sponsor van het TV-programma Supervrouwen, was Credion afgelopen zondag 30 augustus 2015 te gast in de uitzending van Supervrouwen op RTL7. 

Uitzending gemist?

Bekijk hieronder nogmaals het programma en het interview met Credion adviseur Susan Leerkes op RTL7.

Hieronder het interview met Credion adviseur Susan Leerkes en Nienke Ryan:

 

Verschillende bronnen

Credion is geen bank, maar een onafhankelijke adviesorganisatie van bancaire specialisten voor ondernemers. Het belangrijkste doel is het realiseren van de meest optimale financieringsconstructie voor de onderneming. Credion is een keten van ruim 30 over het land verspreide vestigingen, die over 35 verschillende bronnen van geld beschikken. Bijvoorbeeld banken, lease- en factoringmaatschappijen, crowdfunders en investeerders. Door deze verschillende bronnen en het gezamenlijk financieringsvolume is Credion in staat veel bedrijfsfinancieringen te realiseren.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!