Credion in Supervrouwen op RTL7

Credion in Supervrouwen op RTL7

Supervrouwen TV is HET programma voor ondernemend Nederland. Vol met interviews, inzichten en zakelijke informatie die interessant is voor heel zakelijk Nederland. Gebracht door alleen zakenvrouwen en gepresenteerd door Tineke Verburg vanuit het WTC in Almere.

Zondag 30 augustus zitten Credion adviseur Susan Leerkes en Nienke Ryan (CEO van HalalVital) aan tafel bij Tineke Verburg om in te gaan op het onderwerp Crowdfunding. Nienke Ryan heeft reeds 2 succesvolle crowdfundingacties voor haar bedrijf HalalVital afgerond.

www.rtl.nl/supervrouwen

Verschillende bronnen

Credion is geen bank, maar een onafhankelijke adviesorganisatie van bancaire specialisten voor ondernemers. Het belangrijkste doel is het realiseren van de meest optimale financieringsconstructie voor de onderneming. Credion is een keten van ruim 30 over het land verspreide vestigingen, die over 35 verschillende bronnen van geld beschikken. Bijvoorbeeld banken, lease- en factoringmaatschappijen, crowdfunders en investeerders. Door deze verschillende bronnen en het gezamenlijk financieringsvolume is Credion in staat veel bedrijfsfinancieringen te realiseren.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!