Nieuwsbrief Credo, jaargang 15, nummer 2

Nieuwsbrief Credo, jaargang 15, nummer 2

Zowel tijdens de start, doorgroei en voortzetting van een bedrijf zijn er middelen nodig om het bedrijf te laten draaien. Eén van de belangrijkste hiervan is geld. Bedrijfsfinanciën zijn daarom een dagelijkse bron van aandacht voor een ondernemer. Vooral de kleinere en middelgrote bedrijven lijken in deze tijden last te hebben van de terughoudendheid van banken. Vaak komt de vraag: “Financiering ja, maar hoe en waar? Daarvoor staan vele wegen open. Maar welke, dat is voor een ondernemer niet altijd even duidelijk. Geld lenen bij een bank of toch iets met crowdfunding? Welke subsidieregelingen zijn er voor het MKB en welke andere mogelijkheden zijn er?

Credion voorziet al ruim 12 jaar duizenden ondernemers van een passende bedrijfsfinanciering. Wij geven inzicht in de mogelijkheden en begeleiden u naar de partij die uw financiering zo gunstig mogelijk kan inrichten.

Onafhankelijk financieel expert

Het regelen van een financiering is een vak op zich en naast de reguliere banken zijn er nog vele andere mogelijkheden voor het verkrijgen van krediet. Steeds meer ondernemers beseffen dat en zoeken daarom de hulp van een expert. Dat is een goede ontwikkeling. Een onafhankelijk financieel expert kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en kunnen daarop anticiperen. Wanneer wij een aanvraag aan een bank of alternatieve financier voorleggen, hoeft deze alleen nog maar ‘ja’ te zeggen. Het feitelijke werk hebben wij gedaan.

In deze nieuwsbrief geven we u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder andere een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan crowdfunding en een aantal nieuwe vestigingen. Download nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.