FinancieringsCheck

FinancieringsCheck

De financiering van uw onderneming is een cruciaal onderdeel voor de bedrijfsvoering. Net als uw machines, wagenpark en medewerkers vraagt uw bedrijfsfinanciering om regelmatig onderhoud en aandacht. Wanneer heeft u uw financieringsstructuur en -condities voor het laatst onder de loep genomen?

Als ondernemer sluit u een financiering af op het moment dat daar behoefte aan bestaat. Voorwaarden en condities worden overeengekomen, de verkregen financiering wordt besteed en de ordner met de overeenkomsten verdwijnt in de kast. Om ervoor te zorgen dat uw zakelijke financiering aan blijft sluiten op uw plannen is het belangrijk de voorwaarden, condities en afspraken van de bestaande financiering(en) periodiek tegen het licht te houden. Credion beschikt over de kennis en expertise om u hierbij te begeleiden en adviseren. De FinancieringsCheck van Credion is dé financiële APK voor ondernemers.

De FinancieringsCheck van Credion geeft u:
• een objectief en compleet beeld van uw bedrijfsfinanciering;
• inzicht in de mogelijkheden én de noodzaak tot aanpassing van uw financiering;
• inzicht in mogelijke besparingen.

Dit alles wordt samengevat in een rapport en persoonlijk met u besproken.

Nieuwe vestigingen

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 juni 2015 uitgebreid tot een totaal van 38. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Middenbeemster, Noordwijk, Breda, Tilburg en twee vestigingen in Amsterdam. Initiatiefnemer voor de vestigingen zijn respectievelijk Maarten-Jeroen den Boer en de accountants- & advieskantoren Zirkzee Groep, Lorentzen, Van Boekel, MTH en Nieuwint & Van Beek.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!