Credion sponsor van TV-programma Supervrouwen op RTL7

Credion sponsor van TV-programma Supervrouwen op RTL7

Supervrouwen TV is HET programma voor ondernemend Nederland. Vol met interviews, inzichten en zakelijke informatie die interessant is voor heel zakelijk Nederland. Gebracht door alleen zakenvrouwen en gepresenteerd door Tineke Verburg vanuit het WTC in Almere.

Iedere week krijgen Supervrouwen scherpe vragen, worden er inzichten gegeven en komen interessante bedrijven in beeld. Hele grote en kleinere bedrijven. Tineke interviewt hen en Wendy Broersen brengt een bezoek aan het bedrijf van een Supervrouw.

In de eerste uitzending van Supervrouwen op 12 juli 2015 zal Credion adviseur Susan Leerkes (Credion Amsterdam MTH) tijdens een gesprek met Tineke Verburg ingaan op de financieringsmogelijkheden voor het MKB.

SuperPitch

Daarnaast is er de mogelijkheid voor kleine bedrijven met grote ambities om deel te nemen aan de SuperPitch. In het programma worden ze geïnterviewd waarna hun SuperPitch te zien is op de website. Daar kan een week lang worden gestemd. Degene die de meeste stemmen heeft verzameld krijgt een uitgebreid interview in de laatste aflevering.

Supervrouwen TV is een onderdeel van het Supervrouwen concept dat o.a. events organiseert, een tijdschrift uitbrengt, diversity programma’s aanbiedt en na de zomer ook een Supervrouwen Academy start. Allemaal activiteiten die erop gericht zijn om vrouwen te laten groeien met hun bedrijf of in hun carrière. Om te kunnen groeien is gebleken uit allerlei onderzoeken dat je inspiratie, informatie en verbinding nodig hebt.

Kijk vanaf 12 juli iedere zondag om 11.00 uur op RTL7

www.rtl.nl/supervrouwen