Credion en het Kredietpaspoort gaan samenwerking aan

Credion en het Kredietpaspoort gaan samenwerking aan

Credion en het Kredietpaspoort zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Door samenwerking beogen Credion en het Kredietpaspoort ondernemers meer inzicht te geven in hun bedrijf en de persoon van de ondernemer.

Het Kredietpaspoort is een instrument waarmee ondernemers in staat zijn om – al dan niet in samenspraak met derden -  te werken aan het optimaliseren van  hun financiële reputatie. Kredietpaspoort is een eenvoudig te gebruiken instrument dat continue een gevalideerd inzicht geeft in het bedrijf en de persoon van de ondernemer. Dit inzicht geeft toegang tot een succesvolle financiering en leidt tot betere ondernemersresultaten, zowel financieel als intrinsiek.

Optimale begeleiding

Met het kredietpaspoort heeft de adviseur een instrument in handen om optimaal invulling te geven aan het begeleiden van klanten bij ondernemers- en financieringsvraagstukken.  Met het Kredietpaspoort kan de ondernemer actief worden begeleid en ondersteund bij het verbeteren van zijn ondernemerschap en de hiermee samenhangende financiële parameters. Het kredietpaspoort geeft een geobjectiveerd en gevalideerd beeld van de ondernemer en draagt bij aan een verduurzaming van de adviesrelatie tussen adviseur en ondernemer.

Financieringsoplossing

Credion helpt ondernemers sinds 2000 te voorzien in hun financieringsbehoefte, door het leveren van specialistische kennis en het creëren van sterke relaties met geldverstrekkers.

Voor meer informatie kijk op www.kredietpaspoort.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!