Crowdfunding Day 2015 in Amsterdam Arena

Crowdfunding Day 2015 in Amsterdam Arena

Crowdfunding begon als een kleinschalig initiatief om creatieve projecten te financieren, maar is in korte tijd uitgegroeid tot een miljardenindustrie. De onstuitbare opmars van crowdfunding daagt ondernemers, traditionele financiers, accountants, adviseurs, burgers en beleidsmakers uit om met nieuwe ogen naar financiering te kijken.

Op 12 mei 2015 vindt daarom Crowdfunding Day plaats, het grootste crowdfunding congres van Europa. Tijdens Crowdfunding Day ontmoet u de internationale pioniers van de crowdfundingwereld, onderzoekt u met meer dan 700 andere deelnemers of en hoe crowdfunding toekomstbestendig te maken is en kijkt u wat crowdfunding voor u kan betekenen.

Crowdfunding Day 2015 is een inspirerende dag voor ondernemers, investeerders én intermediairs. Tezamen met onze partner Symbid, The Funding Network, zijn wij aanwezig op de Crowdfunding Day 2015.

Wilt u meer weten over Crowdfunding Day en u aanmelden? Ga naar www.crowdfundingday.nl