Credion gaat partnership aan met Spotcap

Credion gaat partnership aan met Spotcap

Onlangs is Credion een partnership aangegaan met Spotcap. Spotcap is een innovatieve online kredietverstrekker voor het midden -en kleinbedrijf. Spotcap wil ondernemers die meer dan één jaar actief zijn in staat stellen om door middel van een snelle en flexibele financiering de groei van hun bedrijf te stimuleren.

Een krediet aanvragen kost slechts enkele minuten en is 100% online. Bij de aanvraag is er geen overbodig papierwerk en zijn er geen lange wachttijden. Het algoritme geeft razendsnel een score op basis van uw actuele bedrijfsprestaties. Kortom: Eenvoudig een zakelijk krediet.

Credion

Adviesorganisatie voor het MKB, Credion, is een partnership aangegaan met Spotcap. "We adviseren en begeleiden het midden- en kleinbedrijf bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering. Credion biedt het hele scala aan MKB-financieringen aan. Spotcap is 'the new kid in town' en een welkome aanvulling op dit aanbod. Juist omdat ze op een innovatieve, snelle en transparante manier werken", zegt Carlo van der Weg, directeur van Credion.

Geïnteresseerd?

Heeft u zakelijk krediet of een zakelijke lening nodig? Bent u starter en zoekt u de beste starterslening? Heeft u financiering of investeerders nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfundingfactoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!