MKB Kredietadviseur Credion nu ook in Amsterdam

MKB Kredietadviseur Credion nu ook in Amsterdam

Nieuwint & Van Beek Accountants en Adviseurs verbreden dienstverlening door openen van Credion kantoor.

Nieuwint & Van Beek Accountants en Adviseurs start met een nieuwe vorm van dienstverlening aan haar klanten: de zakelijke kredietbemiddeling. Recent hebben zij besloten om tezamen met Alfons Remery van Credion Hilversum een Credion kantoor te openen aan de Transvaalkade 13 in Amsterdam. Dit biedt interessante nieuwe financieringsmogelijkheden voor het MKB in Amsterdam.

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen”, stelt Martin Noordzij, directeur Nieuwint & Van Beek. “Na een intensieve en prettige samenwerking met Alfons Remery van Credion Hilversum hebben wij de handen ineen gesloten om ook in Amsterdam een Credion vestiging te openen. Deze stap past in de visie van Nieuwint & Van Beek om naast de reguliere werkzaamheden van een accountantsorganisatie steeds meer specialistische adviesdiensten te ontwikkelen en aan te bieden. Wij realiseren met de dienstverlening van Credion een extra toegevoegde waarde. Door de bankonafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die er inmiddels zijn naast de algemene banken is Credion in staat wél financiering voor ondernemingen te realiseren.”

Credion is een keten van ruim 30, over het land verspreide vestigingen, die over ruim 35 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld naast de algemene banken de verschillende, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders, investeerders, maar dit jaar ook oplossingen waardoor je inkoopfacturen kunt voorfinancieren tot 120 dagen. Een oplossing die snel veel werkkapitaal oplevert. Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Een helder verhaal

Het gaat bij kredietverlening in de regel om cijfers, gegevens en analyses. Dat geldt voor banken, maar ook voor alternatieve geldverstrekkers die via Credion een aanbod doen. "Maar cijfers uit het verleden zeggen niet alles," aldus Martin Noordzij. "En prognoses komen doorgaans niet helemaal of helemaal niet uit. Dus is het juiste verhaal bij de kredietaanvraag belangrijk. Het bedrijf, de achtergrond, de positie in de markt, de innovatieve kracht, de directie, dat zijn allemaal elementen die in het verhaal een rol spelen. Cijfers blijven belangrijk, dat is ons vak en daar zijn wij in gespecialiseerd.” Daarnaast monitoren wij ook na de kredietverstrekking vanuit Credion de klant middels tussentijdse cijfers. Dit geeft potentiële financiers dermate vertrouwen dat we snel in staat zijn een passende match te maken.

Wilt u meer weten over de opening van de nieuwe CREDION vestiging, dan kunt u contact opnemen met Martin Noordzij via (020) 560 89 60.