Credion gaat handelsfinancieringsproduct Ebury adviseren

Credion gaat handelsfinancieringsproduct Ebury adviseren

Nieuw product completeert palet van bestaande handelsfinancieringsproducten van Credion.

Valutaspecialist Ebury en financieringsadviseur Credion maken vandaag een strategische samenwerking op het gebied van handelsfinanciering bekend. Credion heeft Trade Finance opgenomen in haar palet van financieringsproducten voor het mkb. Het voordeel van Trade Finance is dat er geen onderpand voor vereist is, waardoor geen conflict met bestaande leningen optreedt. Daarbij is het een snel inzetbaar en flexibele oplossing voor werkkapitaal uitbreiding.

Credion en Ebury zijn beiden financiële dienstverleners die zich richten op mkb-ondernemers. Credion heeft zich gespecialiseerd in het adviseren van vreemd vermogen voor deze doelgroep door ruim 35 verschillende bronnen van geld te kunnen combineren zoals bedrijfsleningen, bedrijfshypotheken, leasing, factoring, crowdfunding en nu ook het voorfinancieren van inkoopfacturen.

“Het handelsfinancieringsproduct van Ebury is snel inzetbaar en flexibel. Credion biedt haar klanten nu de mogelijkheid een lening aan te gaan van maximaal 1 miljoen euro met een looptijd van 120 dagen om leveranciers te kunnen betalen,” zegt Carlo van der Weg, directeur van Credion. “Omdat voor de lening geen onderpand nodig is, ontstaat er geen conflict met andere leningen. Bovendien kan Ebury als valutaspecialist de betaling en de aflossing in vrijwel iedere valuta organiseren.”

“Voor Ebury lag een samenwerking met Credion voor de hand. Credion is een autoriteit op het gebied van bedrijfsfinanciering en beschikt over een uitstekend netwerk van ondernemingen in de handel en maakindustrie,“ aldus Rob Adrichem, country manager van Ebury Nederland.

Meer weten? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.