Samenwerking Credion en Loket Duurzaam voor realiseren van duurzaamheidsmaatregelen

Samenwerking Credion en Loket Duurzaam voor realiseren van duurzaamheidsmaatregelen

Loket Duurzaam schrijft geschiedenis door als eerste in het gat te springen op de Nederlandse verduurzamingsmarkt waar VVE's, zorg- en onderwijsinstellingen en de publieke sector terecht kunnen voor zowel het vinden van voordelige voorfinanciering voor energiebesparing als de concrete realisatie van verduurzamingsmaatregelen.  De directie wordt gevormd door Klaas Jan Woudman en Jason Slagter, beiden gepokt en gemazeld binnen deze sectoren.

Samen met expertisepartners zakelijk financieringsspecialist Credion en Segon bedient Loket Duurzaam Verenigingen van Eigenaren, zorg- en onderwijsinstellingen en publieke sectoren in hun wens tot het verduurzamen van werk- en woongebouwen. De afgelopen jaren zijn honderden initiatieven door gezamenlijke expertise tot financiering gekomen ,met een gezamenlijke waarde van 6,5 miljard in kredietaanvragen aldus Credion directeur Jacob Nammensma.

De kracht van Loket Duurzaam zit niet alleen in het vinden van de weg naar relevante subsidies of kredieten, maar ook in het samenwerken met erkende partners verduurzaming gerealiseerd te krijgen.

Bedrijven, overheden en burgers hebben allemaal interesse in de mogelijkheden die verduurzamingsmaatregelen bieden. Helaas worden veel positieve initiatieven niet gerealiseerd, omdat deze financieel niet haalbaar blijken . Loket Duurzaam doorbreekt nu impasse.

Loket Duurzaam: go- makers in verduurzaming.

Voor meer informatie kijk op www.loketduurzaam.nl of neem contact op met Klaas Jan Woudman (06) 42 22 11 12, klaasjan@loketduurzaam.nl of met de dichtstbijzijnde Credion vestiging.

Foto ondertekening samenwerking Loket Duurzaam en Credion: vlnr Jason Slagter namens Loket Duurzaam en rechts Jacob Nammensma namens Credion.