Credion ontwikkelingen

Credion ontwikkelingen

Steeds vaker kloppen bedrijven tevergeefs aan bij hun bank voor de financiering, waardoor ze op zoek gaan naar alternatieven zodat ze wél voldoende geld hebben om optimaal te kunnen ondernemen.

Veel van onze klanten zijn ambitieuzer dan hun bank wil financieren. Echter... door de verschillende vormen van alternatief financieren en het niet beschikken over voldoende kennis over de verschillende producten, wordt het voor de ondernemer niet makkelijk om een juiste keus te maken. 

Als onafhankelijk financieel expert heeft Credion deze kennis en kunde wel. Met ruim 30 over het land verspreide vestigingen, die over ruim 30 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders en investeerders. 

Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat om meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion’s credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Nieuwe kantoren

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 januari 2015 uitgebreid tot een totaal van 32. Naast de reeds bestaande vestigingen is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Drechtsteden en Goes. Initiatiefnemer voor de beide vestigingen is de Schipper Groep. Respectievelijk zullen Dick van Dijk en Hans van Dienst & Andy Croes in de betreffende regio’s door het MKB worden ingeschakeld voor financieringsvraagstukken.