Credion en NEOS bieden MKB financieringskansen

Credion en NEOS bieden MKB financieringskansen

Credion en NEOS zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Door samenwerking beogen Credion en NEOS meer en andersoortig krediet voor MKB ondernemingen ter beschikking te krijgen. Credion is de financial engineer voor MKB financieringen met de beste toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

NEOS en Credion zijn per heden een samenwerking aangegaan. Credion, adviseur en bemiddelaar als het gaat om kredietverlening voor het MKB, kan hiermee ondernemers op zoek naar een passende financiering beter van dienst zijn. NEOS profiteert daarentegen van een nog breder netwerk van bedrijven die opzoek zijn naar een financiering.

NEOS is aanbieder van bedrijfsfinancieringen buiten de banken om. Het kapitaal wordt ter beschikking gesteld van een fonds dat is gevuld door gekwalificeerde beleggers, waaronder pensioenfondsen. 

Het gaat hierbij om ondernemingsfinanciering bestemd voor onder meer groei, overname, uitbreiding en herfinanciering. NEOS toetst kredietaanvragen die worden aangeleverd door de business partners. Het gaat om bedrijfskrediet van 250.000 tot vier miljoen euro per aanvraag met een looptijd tot en met 7 jaar.

Financieringsoplossing

Credion helpt ondernemers sinds 2000 te voorzien in hun financieringsbehoefte, door het leveren van specialistische kennis en het creëren van sterke relaties met geldverstrekkers. Na een risicoanalyse ontvangen bedrijven een advies hoe kun financieringsvraag in te vullen. Steeds vaker is bancair krediet alleen niet afdoende voor een ondernemer, maar wordt er verder gekeken naar andere bronnen van geld. “Denk aan investeerders of crowdfunding”, aldus Van der Weg. “Door nauw samen te werken met NEOS kunnen we het MKB nog een unieke partij bieden als financieringsoplossing.”

Voor meer informatie kijk op www.neos.nu of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

Geïnteresseerd?

Heeft u zakelijk krediet of een zakelijke lening nodig? Bent u starter en zoekt u de beste starterslening? Heeft u financiering of investeerders nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!