Credion nu ook gevestigd in regio Drechtsteden

Credion nu ook gevestigd in regio Drechtsteden

Vanaf 1 januari 2015 opent Credion een vestiging in de regio Drechtsteden. De Schipper Groep heeft door een samenwerking aan te gaan met de onafhankelijke adviesorganisatie Credion hiermee haar dienstverlening richting haar klanten uitgebreid. Op deze manier wordt de klant een totaalpakket aangeboden vanuit een onafhankelijke positie.

“Veel klanten zijn ambitieuzer dan hun bank wil financieren”, geeft Ad Fröberg, bestuurder van de Schipper Groep en directeur van de nieuwe Credion vestiging aan. “Ze zoeken alternatieven zodat ze wél voldoende financiële armslag hebben om optimaal te kunnen ondernemen”. Credion is een keten van ruim 30, over het land verspreide, zakelijke kredietadviseurs die over ruim 30 verschillende bronnen van geld beschikken. Dit zijn bijvoorbeeld banken, lease- & factoringmaatschappijen, crowdfunders en investeerders.
Door deze vele verschillende bronnen van geld en het gezamenlijk financieringsvolume zijn wij in staat meer bedrijfsfinancieringen te realiseren dan wie dan ook. Een Credion adviseur is zelf ambitieus en zoekt daarom ambitieuze klanten waarvoor wij financieringsdoelstellingen kunnen realiseren.

Ad Fröberg geeft aan: “Daarnaast zie je dat zich rondom Credion een landelijk netwerk heeft ontwikkeld van middelgrote accountantskantoren. Dit is voor de Schipper Groep zeker een pluspunt omdat binnen deze groep kennis en een netwerk met elkaar worden gedeeld.”

Vanuit Dordrecht zal Dick de Jong zich bezig houden met de advisering en begeleiding in zakelijke financieringen. Hij beschikt over ruim 25 jaar ervaring in de advisering inzake ondernemingsfinancieringen. Hij zal samen met de ondernemers werken aan een creatieve invulling van hun financieringsbehoefte.

Bankonafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

“In de regio Drechtsteden is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen”, stelt Ad Fröberg, directeur van de nieuwe Credion vestiging voor de regio Drechtsteden. “Door onze bankonafhankelijke positie en toegang tot alternatieve financieringsproducten is Credion, anders dan banken, optimaal in staat wèl financiering voor ondernemingen te realiseren. Binnen de Schipper Groep merk ik dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Wij gaan de uitdaging graag aan om samen met ondernemers te werken aan een creatieve invulling van de financieringsbehoefte.

Wilt u meer weten over de opening van de nieuwe Credion vestiging in Dordrecht, dan kunt u vanaf 1 januari 2015 contact opnemen met Dick de Jong, T 078-6221131 of M 06-22517524. Voor die tijd kunt u zich wenden tot de Schipper Groep, Edwin van Belle T 010-4800155.

Wilt u meer weten over Credion, neemt u dan contact op met Jacob Nammensma van Credion Associatie, T 0513 - 65 68 77.