Credion nu ook in Heerhugowaard

Credion nu ook in Heerhugowaard

JONGEJAN & PARTNERS EN DE VAN DER VOORT GROEP BREIDEN DIENSTVERLENING UIT.

Accountantskantoor Jongejan & Partners en de Van der Voort Groep openen in Heerhugowaard een Credion vestiging. De vestiging wordt gerund door de oud-bankiers Martijn Dekker en Jack Zwarthoed. De Credion activiteiten liggen op het gebied van het adviseren van ondernemingen bij het optimaliseren en aantrekken van MKB financieringen vanuit een onafhankelijke positie.

Banken kunnen door de crisis en verscherpte regelgeving niet meer zo gul financieren als de ondernemer zou willen. Een veelgebruikte oplossing is het stapelen van financieringsbronnen om toch het gewenste doel te behalen. Credion heeft ruim 30 bronnen van geld tot haar beschikking, zeg maar van algemene banken, investeerders tot crowdfunding zodat Credion beter in staat in een adequate oplossing te realiseren voor haar MKB relaties.

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen", stelt Adriaan Jongejan, partner Jongejan & Partners Accountants en Adviseurs. Als Jongejan & Partners willen wij de ondernemingen een op maat gerichte advisering bieden zodat de onderneming voldoende geld heeft om te ondernemen. Door de opening van een eigen Credion vestiging hebben wij de mogelijkheid deze aanvullende dienstverlening optimaal in te vullen en onze klanten optimaal te helpen.

“De Van der Voort Groep, gespecialiseerd in o.a. pensioenen, employee benefits en verzekeringen voegt hiermede een specialisme aan de organisatie toe”, geeft Willem van der Voort, directeur Van der Voort Groep aan. De opening van een Credion kantoor ligt helemaal in lijn met het concept op basis waarvan wij onze zakelijke klanten willen bedienen. Daar waar wij de oplossingen zelf niet in huis hebben, gaan we op zoek naar strategische samenwerkingen met maar één doel. Onze klanten beter van dienst zijn.

Om het MKB te voorzien van een onafhankelijk, persoonlijk en op maat gemaakt financieringsadvies, zullen Martijn Dekker en Jack Zwarthoed, beiden ex-bankiers, zich met de dienstverlening van Credion bezighouden vanuit de vestiging in Heerhugowaard. Beide adviseurs zullen met hun specifieke kennis en kunde de ondernemer voorzien van het meest optimale financieringsadvies, waarbij onafhankelijkheid van haar founders wordt gewaarborgd.

Bank onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

Door de bank onafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die Credion heeft naast de algemene banken is Credion in staat wèl financiering voor ondernemingen te realiseren. Martijn Dekker geeft aan: “Ik merk dat veel ondernemers tegen een barrière oplopen dat hun huisbank ze niet volledig kan financieren en dat er meer bronnen van geld beschikbaar moeten komen. Hier zijn wij goed in. Het MKB schakelt ons in voor het financieren van werkkapitaal overnames en vastgoed.

Credion

Credion is in 2001 opgericht en bestaat uit ruim 30 over het land verspreide vestigingen. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor". Wilt u meer weten over wat de Credion dienstverlening voor u kan betekenen neemt u dan contact op met Martijn Dekker of Jack Zwarthoed via 072 30 30 001 of heerhugowaard@credion.nl.

Wilt u meer weten over Credion, neemt u dan contact op met Jacob Nammensma van Credion Associatie, 0513 - 65 68 77.

Foto: vlnr Jack Zwarthoed, Jacob Nammensma en Martijn Dekker.