Belang van alternatieve financiering

Belang van alternatieve financiering

Alternatieve financiering, in welke vorm dan ook, is tegenwoordig bijna even belangrijk als bankkrediet. Dit meldt internationaal advocatenkantoor Allen & Overy na een onderzoek naar het gebruik van alternatieve financieringsbronnen.

Alhoewel het aandeel van bankleningen met 43 procent nog steeds het grootst is, neemt alternatieve financiering met 41 procent inmiddels een belangrijke plek in binnen de financieringsmix van bedrijven. Het gebruik van alternatieve financiering groeide de afgelopen vijf jaar met 2 procent en naar verwachting zal de groei de komende tijd alleen maar doorzetten.

Credion voorziet al ruim 12 jaar duizenden ondernemers van een passende bedrijfsfinanciering. Wij geven ook u graag inzicht in uw mogelijkheden en begeleiden u naar de partij die uw financiering zo gunstig mogelijk kan inrichten. Neem contact op met de dichtstbijzijnde Credion vestiging.