Opening nieuwe Credion kantoren

Opening nieuwe Credion kantoren

Het regelen van een financiering is een vak op zich. Steeds meer ondernemers beseffen dat en zoeken daarom de hulp van een expert. Voor Nederlandse mkb-bedrijven is het nog steeds erg moeilijk krediet te krijgen. Meer dan de helft van de MKB-bedrijven krijgt nul op het rekest. Voor veel ondernemers is een kredietaanvraag een frustrerende aangelegenheid geworden. Zelf hebben ze het volste vertrouwen in hun bedrijf en in hun plannen, maar banken lijken daar niet voor open te staan.

Banken zijn nog steeds bereid om te financieren, maar ze zijn kieskeuriger geworden en terughoudender. Niet zelden willen ze slechts een deel van het totaal benodigde bedrag lenen. Een alternatieve route kan dan uitkomst bieden. Een onafhankelijk financieel expert kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en anticiperen daarop. Ons credo luidt: “ondernemers moeten gewoon door kunnen gaan met waarmee ze bezig zijn”. Daar maken wij ons ook in deze tijd sterk voor.

Om het MKB nog meer te kunnen adviseren bij het aantrekken en optimaliseren van hun financiering, is het aantal vestigingen van Credion per 1 oktober 2014 uitgebreid tot een totaal van 29. Naast de reeds bestaande vestigingen, is Credion vanaf heden tevens gevestigd in Leeuwarden, Veenendaal en Varsseveld. Initiatiefnemers zijn accountantskantoren Bentacera, VHM|ABC en Westerveld & Vossers. Zij kunnen door het MKB worden ingeschakeld voor financieringsvraagstukken.