Nieuwsbrief Credo, jaargang 14, nummer 2

Nieuwsbrief Credo, jaargang 14, nummer 2

Voor mooie plannen is geld nodig. Echter, om een financiering bij de bank te krijgen moet je goed beslagen ten ijs komen. Voor Nederlandse MKB-bedrijven is het nog steeds erg moeilijk krediet te krijgen. Banken blijven terughoudend. Voor veel ondernemers is een kredietaanvraag een frustrerende aangelegenheid geworden. Zelf hebben ze het volste vertrouwen in hun bedrijf en in hun plannen, maar banken lijken daar niet voor open te staan. Wat moet je nu als ondernemer doen om toch een financiering te krijgen?

Het regelen van een financiering is een vak op zich en naast de reguliere banken zijn er nog vele andere mogelijkheden voor het verkrijgen van krediet. Steeds meer ondernemers beseffen dat en zoeken daarom de hulp van een expert. Dat is een goede ontwikkeling. Een onafhankelijk financieel expert kan van tevoren inschatten waar de obstakels liggen en kunnen daarop anticiperen. Wanneer wij een aanvraag aan een bank of alternatieve financier voorleggen, hoeft deze alleen nog maar ‘ja’ te zeggen. Het feitelijke werk hebben wij gedaan.

In deze nieuwsbrief geven we u een beeld van onze dagelijkse praktijk. In deze uitgave behandelen we onder andere een aantal praktijkcases en wordt aandacht besteed aan crowdfunding en een aantal nieuwe vestigingen. Download de nieuwsbrief.

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Credion

Wilt u onze nieuwsbrief digitaal ontvangen? Dat kan, onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden. Vul simpelweg uw e-mailadres in en u ontvangt automatisch de nieuwsbrief in uw mailbox. En natuurlijk kunt u zich ook net zo gemakkelijk weer afmelden.