Zakelijke kredietadviesorganisatie Credion nu ook gevestigd in Deventer!

Zakelijke kredietadviesorganisatie Credion nu ook gevestigd in Deventer!

Door de sterke behoefte bij het MKB aan onafhankelijk financieringsadvies in de regio Deventer, heeft Credion op 1 juni 2014 een nieuw kantoor in Deventer geopend. Norbert Horstink gaat leiding geven aan de vestiging, die zich gaat richten op het adviseren van onderneming bij het aantrekken en optimaliseren van hun financieringen. Na de opening in Deventer bestaat het landelijke netwerk van Credion uit 28 vestigingen.

Bankonafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

“In de regio Deventer is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen”, stelt Norbert Horstink, directeur van de nieuwe Credion vestiging in Deventer. “Door onze bankonafhankelijke positie en toegang tot alternatieve financieringsproducten is Credion, anders dan banken, optimaal in staat wèl financiering voor ondernemingen te realiseren. Ik merk dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Ik ga de uitdaging graag aan om samen met ondernemers te werken aan een creatieve invulling van de financieringsbehoefte.

Profiel Credion

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen extreem lastig financieren is. 

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele gerealiseerde transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Het credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Wilt u meer weten over wat CREDION voor u kan betekenen neemt u dan contact op met Norbert Horstink (0570) 85 59 00 / 06 319 56 017 of deventer@credion.nl