vhm | abc en Credion gaan samenwerking aan

vhm | abc en Credion gaan samenwerking aan

Door de sterke behoefte naar onafhankelijk zakelijk financieringsadvies in de Food Valley regio, is vhm | accountants & belastingadviseurs per 1 augustus 2014 een samenwerking aangegaan met de landelijke adviesorganisatie Credion. Jan Veldhuizen gaat leiding geven aan deze vestiging, die zich gaat richten op het adviseren van ondernemingen bij het aantrekken en optimaliseren van hun financieringen.

vhm |abc heeft drie vestigingen - in Epe, Veenendaal en Genemuiden - met ruim zestig medewerkers. “Door de samenwerking met Credion kunnen wij een extra toegevoegde waarde bieden aan onze relaties”, aldus Jan Veldhuizen, partner van vhm | abc. “Binnen het MKB is een sterke behoefte aan onafhankelijk advies en begeleiding inzake zakelijke financieringsvraagstukken. Door de bankonafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten, die er inmiddels zijn naast de algemene banken, is Credion in staat wèl financiering voor ondernemingen te realiseren.” In de Food Valley regio adviseren wij niet alleen de food en/of innovatieve bedrijven, maar willen wij het gehele MKB voorzien van de meest optimale financieringsconstructie. 

Profiel Credion

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen extreem lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Credion heeft contacten met meer dan 30 bronnen van geld, zeg maar van crowdfunding, algemene banken tot equity. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de opening van deze nieuwe Credion vestiging, dan kunt u contact opnemen met Jan Veldhuizen (0318) 50 25 10 / jveldhuizen@credion.nl.