Omnyacc accountants en belastingadviseurs opent Credion kantoren

Omnyacc accountants en belastingadviseurs opent Credion kantoren

Omnyacc federatie met 7 vestigingen en 220 medewerkers opent in Zwaagdijk en op Texel specialistische MKB financieringscentra als partner van Credion. Jos de Lange: "Nu de economie weer tekenen van herstel laat zien, merken wij dat de vraag naar hybride financieringsoplossingen snel toeneemt. Reden voor ons om nu een Credion kantoor te openen zodat wij onze klanten van financieringsoplossingen kunnen voorzien".

'Credion is voor ons een interessante partner, omdat zij als associatie een aanbod heeft van meer dan 30 bronnen van geld, zeg maar van crowdfunding, algemene banken tot equity. Tevens levert Credion volledige automatisering en marketingondersteuning. Je ziet dat zich rondom Credion een landelijk netwerk heeft ontwikkeld van middelgrote accountantskantoren. Dit is voor Omnyacc zeker een pluspunt omdat binnen deze groep kennis en netwerk met elkaar worden gedeeld' aldus De Lange.

Credion

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin des woords voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee. Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor".

Meer weten?

Wilt u meer weten over de opening van deze nieuwe Credion vestiging, dan kunt u contact opnemen met Jos de Lange: (0228) 87 00 55. Wilt u meer weten over Credion, neemt u dan contact op met Jacob Nammensma van Credion Associatie: (0513) 65 68 77.