Opening nieuwe Credion kantoren

Opening nieuwe Credion kantoren

Accountantskantoren krijgen steeds meer vraag naar het begeleiden van zakelijke financieringstrajecten. Reden voor diverse kantoren om deze adviesdienstverlening samen met Credion in te richten.

De afgelopen periode heeft Credion een kantoor geopend in de regio Hilversum (Heijkants & Partners), Nijmegen (Konings & Meeuwissen Accountants), Arnhem (VWGNijhof Accountants & Belastingadviseurs), Utrecht- Nieuwegein (Blömer Accountants en adviseurs) en Hoorn- Zwaagdijk (Omnyacc Accountants & Belastingadviseurs).

Bank onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen”, stelt Harm Kersten, directeur van de nieuwe Credion vestiging in de regio Nijmegen. Als Konings & Meeuwissen willen wij de ondernemingen een op maat gerichte advisering bieden zodat de onderneming voldoende geld heeft om te ondernemen. Door aansluiting bij Credion hebben wij de mogelijkheid deze aanvullende dienstverlening optimaal in te vullen.

“Door de bankonafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die er inmiddels zijn naast de algemene banken, is Credion in staat wèl financiering voor ondernemingen te realiseren. Ik merk dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die hen goed begrijpt, iemand die zelf ook ondernemer is,” aldus Hans Odijk van Blömer Accountants en adviseurs. Tezamen met ons team van speciaal opgeleide adviseurs, zal de vestiging het MKB voorzien van een persoonlijk en op maat gemaakt financieringsadvies.