Investeer en ontvang 7,0% rente op uw spaargeld

Investeer en ontvang 7,0% rente op uw spaargeld

Investeer in Hyet Sweet BV via Credion en ontvang 7,0% rente op uw spaargeld. Hyet Sweet BV is een jong sterk groeiend handelsbedrijf in kunstmatige zoetstoffen. Zij is 1 van de grootste importeurs in Europa van de zoetstof sucralose, waarvoor zij een exclusief distributie recht is overeengekomen met een Chinese fabrikant (JK Sucralose Inc).

Hyet Sweet BV voelt veel affiniteit met het aantrekken van vreemd vermogen via geldvoorelkaar.nl. Het alternatief is een bancaire financiering met al haar restricties en moeilijkheden op dit moment. Hyet Sweet BV prefereert een lening uit de crowd met heldere afspraken over rente en aflossing zonder bemoeienis van een bank. 

Kijk voor meer informatie op www.geldvoorelkaar.nl