Ben jij ambitieuzer dan je bank kan financieren?

Ben jij ambitieuzer dan je bank kan financieren?

Banken financieren niet meer zoals u gewend bent; voor die conclusie heeft u geen advies van Credion nodig. Maar wat betekent dat voor u? De afgelopen jaren is de financieringswereld enorm veranderd. De prijs voor financiering is omhoog gegaan en de beschikbaarheid van financiering naar beneden. Een situatie die niet wenselijk is, zeker als u uw kredietlijn wilt uitbreiden of uw bestaande kredietconstructie moet herfinancieren.

Er zijn alternatieven

Steeds vaker kloppen bedrijven tevergeefs aan bij banken. Banken zijn risico-avers geworden. Voeg daarbij dat debiteuren steeds later betalen, crediteuren stevig creditmanagement voeren en er is een cocktail aan ingrediënten dat bedrijven aan de afgrond brengt. Terwijl er soms prachtige groeipotentie is. Alternatieve geldstromen kunnen uitkomst bieden.

Bovenstaande radiospots zijn inmiddels op verschillende radiozenders te horen geweest: BNR Nieuwsradio, NPO Radio1 en Radio538.

Meer weten?

Graag willen wij u informeren over de verschillende alternatieve financieringsproducten. Mocht u geïnteresseerd zijn in waar voor u de kansen liggen, dan is het zeker zinvol dat we eens kennismaken. In onze optiek kan dit alleen maar tot voordelen leiden. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking met uw regionale Credion vestiging.