8% rendement op uw spaargeld ontvangen door crowdfunding?

8% rendement op uw spaargeld ontvangen door crowdfunding?

Investeer in Boetiek Hotel Mother Goose via Credion en ontvang 8,0% rente op uw spaargeld. Boetiekhotel, “Mother Goose” is een nieuw duurzaam hotel aan de Ganzenmarkt in Utrecht met 23 unieke kamers in een monumentaal pand. Het is een kleinschalig hotel met een echt huiselijke sfeer. Doelstelling is om de gasten te verrassen en te inspireren met uitmuntende service en oog voor detail.

De financiering wordt gebruikt voor de afwerking en inrichting van de hotelkamers. Het pand (Ubica) waarin het hotel wordt gevestigd was vroeger het bolwerk van krakers. De ontwikkelaar en verhuurder van het pand levert het hotel casco-plus op. Vanaf die staat wordt het door Grand Goose BV afgebouwd en ingericht.

Het hotel wordt medio mei 2014 opgeleverd door de ontwikkelaar. Dan start de afbouw en inrichting. Het streven is om per 1 juli 2014 open te zijn voor gasten. Het hotel zal vanaf jaar 1 winstgevend zijn. Voor het 1e jaar wordt een vrij beschikbare kasstroom begroot van € 130.000 positief.

Kijk voor meer informatie op geldvoorelkaar.nl