VWGNijhof opent 27e Credion kantoor in Arnhem

VWGNijhof opent 27e Credion kantoor in Arnhem

VWGNijhof accountants en belastingadviseurs uit Arnhem, Nijmegen en Wijchen is een partnership aangegaan met het landelijke samenwerkingsverband van zakelijke kredietadvieskantoren Credion. Credion richt zich op het adviseren van ondernemingen bij het optimaliseren en aantrekken van MKB financieringen.

“Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen”, stelt Wim van der Rijt, directeur van de nieuwe Credion vestiging in de regio Arnhem. Geld loskrijgen bij de banken is voor ondernemers de laatste jaren niet gemakkelijk geweest. Daar komt bij dat banken momenteel strengere voorwaarden stellen voor een lening, waardoor het voor  bedrijven alleen nog maar lastiger is geworden …. een flinke ‘rem op het ondernemerschap’.

Binnen de accountancymarkt wordt het samenwerkingsverband Credion omarmd door de middelgrote innovatieve kantoren die gezamenlijk een netwerk vormen waarbinnen kennis en netwerk wordt gedeeld. Als VWGNijhof willen wij dat ondernemers blijven ondernemen, daarom bieden wij nu met Credion een op maat gerichte adviesdienst zodat de onderneming voldoende geld heeft om te ondernemen. Door aansluiting bij het samenwerkingsverband Credion hebben wij de mogelijkheid deze aanvullende dienstverlening optimaal in te vullen.

Bank onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

“Door de bankonafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financierings-producten die er inmiddels zijn naast de algemene banken is Credion in staat wèl een financiering voor ondernemingen te realiseren. Ik merk dat veel ondernemers behoefte hebben aan professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die hen goed begrijpt, iemand die zelf ook ondernemer is,” aldus Lisette van Hout-Megens van VWGNijhof tevens directeur.

Credion

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin des woords voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: “Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor”.

Wilt u meer weten over de opening van de nieuwe CREDION vestiging, dan kunt u contact opnemen met Wim van der Rijt en/of Lisette van Hout via 085 273 63 43.