Konings en Meeuwissen opent Credion kantoor

Konings en Meeuwissen opent Credion kantoor

Door de sterke behoefte aan onafhankelijk financieringsadvies, is Konings & Meeuwissen een samenwerking aangegaan met het landelijke samenwerkingsverband Credion. Credion richt zich op het adviseren van ondernemingen bij het optimaliseren en aantrekken van MKB financieringen.

Geld loskrijgen bij de banken is voor ondernemers nooit gemakkelijk geweest. Daar komt bij dat banken momenteel strengere voorwaarden stellen voor een lening, waardoor het voor bedrijven alleen nog maar lastiger is geworden. Een flinke ‘rem op het ondernemerschap’.

Bank onafhankelijk bedrijfsfinancieringen realiseren

"Binnen het MKB is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen", stelt Harm Kersten, directeur van de nieuwe Credion vestiging in de regio Nijmegen. Als Konings & Meeuwissen willen wij de ondernemingen een op maat gerichte advisering bieden zodat de onderneming voldoende geld heeft om te ondernemen. Door aansluiting bij Credion hebben wij de mogelijkheid deze aanvullende dienstverlening optimaal in te vullen.

Door de bank onafhankelijke positie en toegang tot de vele alternatieve financieringsproducten die er inmiddels zijn naast de algemene banken is Credion in staat wèl financiering voor ondernemingen te realiseren. Ik merk dat veel ondernemers behoefte hebben aan  professioneel advies en begeleiding om hun financieringsdoelen te realiseren. Maar dan wel door iemand met ruime ervaring in de zakelijke financieringsmarkt én door iemand die hen goed begrijpt, iemand die zelf ook ondernemer is." aldus Harm Kersten. Tezamen met ons team van speciaal opgeleide adviseurs, zal Konings & Meeuwissen het MKB voorzien van een persoonlijk en op maat gemaakt financieringsadvies.

Credion

Het vertrouwen in de financiële sector is sterk afgenomen en het economische klimaat is erg turbulent. Een situatie waarin het voor ondernemingen lastig financieren is. Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich, als enige in Nederland, heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen in de breedste zin des woords voor MKB bedrijven. Door haar landelijke positie en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden. Hier doet de klant van Credion haar voordeel mee.

Credion's credo luidt: "Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor". Wilt u meer weten over wat de Credion dienstverlening voor u kan betekenen neemt u dan contact op met Harm Kersten via 024 696 37 73.