Credion Assen spreker tijdens workshop “Financiering van innovatie-ambities”

Credion Assen spreker tijdens workshop “Financiering van innovatie-ambities”

Nu traditionele financiers zoals banken en institutionele beleggers minder toegankelijk zijn dan voorheen, komen aanvullende financieringsbronnen nadrukkelijker in beeld. Zeker voor mkb’s met innovatieambities is het noodzakelijk toegang te blijven vinden tot kapitaal om dit ambities te realiseren. Door de veelheid aan aanvullende financieringsvormen kan de zoektocht naar kapitaal tijdrovend zijn, waardoor de realisatie van uw innovatieve ambities vertraging kan oplopen.

Om de zoektocht naar innovatieve en alternatieve financieringen gemakkelijker te maken, organiseert PNO Consultants tezamen met Credion Assen en enkele andere interessante partijen op 6 mei 2014 een (zeer) interactieve workshop “Financiering van innovatie-ambities - kansen voor ondernemers” in de regio Noord-Nederland. Marcel Doornbos van Credion Assen zal tijdens deze middag u meer vertellen over "kredieten".

Programma, tijden en locatie

Datum: dinsdag 6 mei 2014
Tijd: 14.00 – 18.00 uur
Locatie: Groningen, Martinaplaza

Meer weten over deze interactieve workshop? Kijk op de website van PNO Consultants voor meer informatie of om u aan te melden voor de workshop.