Credion en Kapitaal Op Maat bieden MKB financieringskansen

Credion en Kapitaal Op Maat bieden MKB financieringskansen

Dienstverlening aan bedrijven bestaat uit het verschaffen van de juiste kennis en professioneel advies: iets waar Credion en Kapitaal Op Maat elkaar aanvullen. Credion voorziet in het advies, Kapitaal Op Maat maakt het mogelijk kapitaal te verwerven.

Credion oprichter Carlo van der Weg: “Crowdfinancing is een mooie alternatieve financieringsoplossing voor het MKB. Uiteraard is crowdfinancing niet geschikt voor elke onderneming, maar voor gezonde ondernemingen die openheid van zaken willen geven is Kapitaal op Maat een serieus alternatief voor de invulling van de integrale ondernemingsfinanciering."

Pim van de Velde, directeur Kapitaal op Maat: “We bieden de MKB-onderneming over de volle breedte een volwaardig alternatief financieringskanaal. Daarom zijn wij verheugd te kunnen melden dat wij een professionele partij als Credion mogen toevoegen aan de lijst van de huidige kennispartners Agium, Douw&Koren en Swung House.”

Credion en Kapitaal op Maat zien in de samenwerking een belangrijke kans voor het MKB. Het is lang niet meer vanzelfsprekend dat ondernemers een financiering van de bank krijgen, dus zoeken ze naar alternatieve kredietvormen. Crowdfunding is daar één van.