Ondernemerszaken: Fusie & Overname

Ondernemerszaken: Fusie & Overname

In Ondernemerszaken op RTL Z staat iedere week een relevant thema in het Nederlandse bedrijfsleven centraal. Deze keer was het thema Fusie & Overname. Verschillende partijen komen hierbij aan het woord. Ook Carlo van der Weg, directeur Credion Associatie, heeft hierin zijn visie gegeven over financieringsoplossingen voor het MKB.

Bekijk hieronder de aflevering met Credion:

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!