Lens accountants verhuist van Hattem naar Zwolle

Lens accountants verhuist van Hattem naar Zwolle

LENS accountants is verhuisd van Hattem naar Zwolle. Op 23 september 2013 heeft het bedrijf zijn intrek genomen in het nieuwe kantoorpand aan de Boerendanserdijk 33. Van daaruit verleent het diensten op het gebied van accountancy, fiscaal en bedrijfseconomisch advies en salarisverwerking. Daarnaast is LENS een nauwe samenwerking aangegaan met Credion, een bedrijf dat kredietadvies verleent een ondernemers.

LENS telt 40 medewerkers en had al vestigingen in Raalte en Deventer. Voorheen bediende het bedrijf de Zwolse markt vanuit Hattem. Het aantal vragen uit Zwolle nam echter aanzienlijk toe en omdat het bureau kiest voor een persoonlijke benadering lag het voor de hand een onderkomen in de plaats zelf te zoeken. Een bijzondere afdeling is LENS Overnames en Waarderingen, die klanten helpt met ingewikkelde vragen rond bedrijfsovernames of geschillen.

LENS is een samenwerking aangegaan met kredietadviseur Credion. Credion houdt zich bezig met het adviseren over en bemiddelen bij financieringsaanvragen, en heeft rechtstreekse lijnen met privé-investeerders, crowdfunders en financieringsinstellingen.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!