Crowdfundingplatform aast op grote investeerders

Crowdfundingplatform aast op grote investeerders

Crowdfundingplatform Symbid wil nu ook grotere investeerders lokken. Hiervoor is het platform een samenwerking gestart met kredietadviesorganisatie Credion. Via het online financieringsplatform Symbid kunnen mkb’ers zich presenteren aan potentiële investeerders. Zij kunnen voor een relatief laag bedrag aandeelhouder worden van een onderneming, vaak een startup.

Investeringen zijn al mogelijk vanaf 20 euro. Om ook grotere investeerders over de streep te trekken, wil Symbid meer financiële gegevens over de bedrijven gaan verstrekken. Hier komt Credion om de hoek kijken. Onder grotere investeringen verstaat het platform bedragen van 1.000 tot 10.000 euro. Dit moet crowdfunding ook geschikt maken voor ondernemingen met een grotere kredietbehoefte.

Lage rentes

Volgens Credion zijn grotere investeerders zeker geïnteresseerd in het mkb. 'Met name de huidige lage rentes drijven informele investeerders naar het mkb. Crowdfunding is een heel goede manier voor hen om te investeren', aldus de organisatie. Bedrijven die dat willen, worden door Credion doorgelicht. Zo komen er onafhankelijk getoetste financiële onderbouwingen bij de investeringsvoorstellen op het Symbid-platform. 'Wij merken dat ondernemers en investeerders beiden behoefte hebben aan professionele documentatie en advies omtrent investeringsvoorstellen', aldus Symbid.

Geïnteresseerd?

Heeft u zakelijk krediet of een zakelijke lening nodig? Bent u starter en zoekt u de beste starterslening? Heeft u financiering of investeerders nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!