Credion en KRVO gaan samenwerking aan

Credion en KRVO gaan samenwerking aan

Credion en KRVO zijn beide werkzaam in de driehoek Bank > MKB onderneming > Financiering van de onderneming. Door samenwerking beogen Credion en KRVO meer en andersoortig krediet voor MKB ondernemingen ter beschikking te krijgen. Credion is de financial engineer voor MKB financieringen met de beste toegang tot nationaal en internationaal kapitaal.

Credion levert maatwerk tegen een goede prijs op basis van kwaliteit, kennis, netwerk en onafhankelijkheid. Credion wil autoriteit zijn op het gebied van bedrijfsfinanciering voor het MKB. Credion helpt ondernemers succesvol te zijn door het leveren van specialistische kennis met een hoge servicegraad en creëert kwalitatieve relaties met geldverstrekkers. Credion voorziet in de behoefte van MKB Nederland met een associatie van kredietadviseurs.

De onafhankelijke Credion adviseurs begeleiden tegen een vergoeding de ondernemers in het kredietaanvraagproces en tijdens de looptijd van de financiering met gestandaarde rapportages zodat de klant én de geldverstrekker tussentijds optimaal geïnformeerd blijft. Dit resulteert in een betere slagingskans voor de ondernemers van hun kredietaanvraag en voor de geldverstrekker een kostenbesparing door de aanlevering van professioneel opgestelde aanvragen en doorlopende professionele begeleiding. En hierdoor een betere continuïteit van de financiering. Credion realiseert creatieve financieringsoplossingen voor het MKB door hoogwaardige kennis in te brengen en een breed binnen- & buitenlands netwerk van geldverstrekkers aan te bieden waardoor de ondernemer zijn financieringsdoel behaald.

KRVO faciliteert de dienst facturenbeheer, waardoor "Kredietruimte" voor ondernemingen wordt gerealiseerd en de financiële resultaten verbeteren, wat tot gunstiger financiële ratio's leidt. Daarnaast komt door de werking van de dienst real time informatie ter zake gefactureerde omzet en betaling op deze omzet beschikbaar. De samenwerking houdt in, naast het gezamenlijk presenteren in de commerciële arena, dat nieuwe diensten en producten het levenslicht gaan zien. Nieuw is dat het toekennen van een kredietaanvraag en - verhoging, kan worden beloond o.m. met een monitoring (op basis van real time bedrijfsdata) afspraak en met een sterker risico profiel van de onderneming na de verhoging. Ook is de diensten structuur gereed voor een nieuwe asset based 85% debiteuren financieringsvorm. De eerste aandacht gaat de komende tijd uit naar ondernemingen die het afgelopen jaar bij banken vergeefs krediet hebben aangevraagd en toch hebben weten te overleven en die ondernemingen die een kredietaanvraag gepland hebben en een hogere scoringskans wensen.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!