Credion en Symbid gaan ondernemers verder helpen bij het verkrijgen van startkapitaal

Credion en Symbid gaan ondernemers verder helpen bij het verkrijgen van startkapitaal

Credion heeft een belangrijk doel: ondernemers voorzien van financieel advies. Maar hoe kan Credion de ondernemer daarna verder helpen? Door een partnership aan te gaan met Symbid. Symbid is een online crowdfunding platform. Crowdfunding is een manier om via grote aantallen investeerders of donateurs, geld te verzamelen om zo een startup te kunnen beginnen of een product te ontwikkelen. Crowdfunding bestaat in verschillende varianten, waarbij Symbid zich voornamelijk richt op kapitaalverzameling via investeringen ('equity crowdfunding'). Hiermee helpt Symbid ondernemers aan startkapitaal in een tijd dat dit moeilijk te verkrijgen is.

Waarom gaan Credion en Symbid samenwerken?

Bedrijven en starters verder helpen bestaat enerzijds uit het verschaffen van kennis en anderzijds het ondernemen van actie: iets waar Credion en Symbid elkaar op aanvullen. Credion voorziet in het advies, Symbid maakt het mogelijk startkapitaal te verzamelen. Deze alternatieve financieringsmethode wordt steeds bekender en aantrekkelijker. Daarom heeft Symbid onlangs besloten zich te richten op grotere 'crowd'- investeerders (ca. € 1.000 - € 10.000). Dit doet ze onder andere via het starten van Symbid Groups: een initiatief waarbij een persoon of instelling (bijvoorbeeld een incubator of afdeling van een bank) een groep kan starten voor haar ondernemers.

Credion zal voor alle nieuwe ondernemers een financiële scan gaan doen, om zo het vertrouwen van potentiële investeerders te vergroten. Credion en Symbid gaan dus samen aan de slag om financiering voor ondernemers eenvoudig en toegankelijk te maken!

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!