Henk Rooseboom nu ook aanspreekpunt voor Credion

Henk Rooseboom nu ook aanspreekpunt voor Credion

Om ondernemers nog optimaler te voorzien van financieel advies, heeft de initiatiefnemer van Ecurion Friesland Oost, Henk Rooseboom, per heden zijn dienstverlening uitgebreid met de formule Credion. De afgelopen jaren is de financiële markt volop in beweging. Ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Als ondernemer moet u veel beslissingen nemen voor zowel uw privé als zakelijke financiële belangen. Juist in deze tijden is het dan voor de ondernemer een voordeel om een 100% onafhankelijke partner te hebben die alle zorgen uit handen neemt.

Aanvulling

Credion adviseert ondernemers over de juiste financieringsstructuur, verzorgt de offerte aanvragen bij diverse geldverstrekkers en onderhandelt over tarieven en voorwaarden. Op die manier nemen we zowel de bank als de ondernemer werk uit handen, om de meest optimale financieringsoplossing voor zijn/haar onderneming te realiseren. Ecurion richt zich primair op de ondernemer in privé,de financiële vraagstukken op het gebied van pensioenen, hypotheken en vermogensplanning van de ondernemer. De formules vullen elkaar goed aan. Waar mogelijk wordt de scheidslijn gezocht tussen privé en zakelijke financiën, omdat juist op dat gebied veel winst voor ondernemers valt te behalen.

Tarifering

Zowel Credion als Ecurion zijn volledig ingericht op de nieuwe advieswereld. We rekenen geen provisie, maar een fee. De fee wordt vooraf vastgesteld dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Vertrouwde relatie

Het is onze visie een hoogwaardige service te bieden aan onze klanten. Wij geven adviezen die gericht zijn om doelen daadwerkelijk te bereiken. De lange termijn visie is hierbij de sleutel van succes voor de samenwerking met onze klanten. Advies dat gebaseerd is op vertrouwen en transparantie. Het meest belangrijke is dat als er gedurende de tijd veel verandert, (bijvoorbeeld uw omstandigheden, nieuwe wetgeving, economische verandering, nieuwe kansen die zich voor doen) een vertrouwde relatie ons de mogelijkheid biedt de situatie regelmatig te controleren en daardoor de mogelijkheid biedt dat doelen kunnen worden gerealiseerd.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!