Samenwerking brancheverenigingen

Samenwerking brancheverenigingen

In de afgelopen jaren zijn diverse brancheverenigingen zoals Bouwend Nederland, Transport & Logistiek Nederland en de Koninklijke Metaalunie een samenwerking aangegaan met Credion. Credion heeft in deze samenwerking de positie als de specialist die, de aangesloten lid bedrijven, adviseert bij het verkrijgen en behouden van voldoende zakelijk krediet.

De brancheverenigingen vinden het belangrijk dat hun leden periodiek ge-update worden over de mogelijkheden die zakelijk financieringsland hun wel en niet biedt. Onlangs was Credion te gast als spreker op de toeleveringsvakbeurs TIV te Gorinchem, waar een presentatie werd gehouden voor de aanwezige Metaalunie leden over de wijze hoe kredietruimte is te realiseren voor ondernemingen in deze specifieke sector.

Daarnaast is branchevereniging Bouwend Nederland momenteel actief met een landelijke roadshow voor haar ruim 5.000 aangesloten leden om deze groep bewust te maken van de kansen die er liggen. Credion organiseert samen met Alfa Accountants in de diverse regio's workshops met de titel 'Een goed plan is financierbaar'. Alfa Accountants focust zich hierbij op het belang en realiseren van een goede rating van de onderneming bij de geldverstrekkers  Credion neemt vervolgens de aanwezige ondernemers mee in de wereld van het geld en laat zien hoe deze rating is om te zetten in een betere financieringsoplossing bij banken en andere bronnen van geld zoals private equity partijen en pensioenfondsen. In onze ogen een mooi voorbeeld van hoe de ondernemer in samenwerking met zijn accountant en Credion tot het beste resultaat komt.

Geïnteresseerd?

Heeft u zakelijk krediet of een zakelijke lening nodig? Bent u starter en zoekt u de beste starterslening? Heeft u financiering of investeerders nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!