Credion versnelt met nieuw concept het verkoopproces van bedrijfsmatig onroerend goed

Credion versnelt met nieuw concept het verkoopproces van bedrijfsmatig onroerend goed

VOF Asterpark, de ontwikkelaar van een bedrijfsgebouwencomplex van 26 units met fraaie architectuur in Amsterdam Noord is een samenwerking aangegaan met Credion Amsterdam. VOF Asterpark werd in een aantal gevallen ermee geconfronteerd dat kopers met een financieringsvoorbehoud hun financiering niet of pas na een langdurig en moeizaam proces rond krijgen.

De gevolgen zijn dat er veel tijdverlies optreedt en dat VOF Asterpark door de lopende opties beperkt is in haar verkoopmogelijkheden. De oorzaken hiervan zijn vooral gelegen in de terughoudendheid van banken en de hoge eisen die aan financieringsaanvragen worden gesteld. Om dit proces vlot te trekken biedt VOF Asterpark, op gunstige voorwaarden, potentiële kopers de diensten van Credion aan. Credion is gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van zakelijke financieringen.

De doelstellingen zijn om via een Quick Scan zo snel mogelijk duidelijkheid over de financierbaarheid te krijgen en om kopers de mogelijkheid te bieden via Credion een zo gunstig mogelijke financiering te realiseren. Met deze samenwerking verwachten VOF Asterpark en Credion het verkoopproces weer vlot te trekken, doorlooptijden aanmerkelijk te verkorten en voor kopers de beste financiering te realiseren.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!