TIV-lunch Metaalunie: Credion verzorgt presentatie bedrijfsfinanciering

TIV-lunch Metaalunie: Credion verzorgt presentatie bedrijfsfinanciering

Tijdens de eerste beursdag van TIV Gorinchem zijn tijdens een business lunch de leden van de Koninklijke Metaalunie voorgelicht over de samenwerking tussen de Metaalunie en kredietbemiddelaar Credion. Tot voor kort hielp de Metaalunie haar leden zelf met financiële vraagstukken.

Maar dat kostte relatief veel tijd en leverde niet altijd het gewenste rendement op. Vandaar dat Metaalunie de samenwerking met Credion heeft gezocht, een onafhankelijke kredietbemiddelaar met contacten bij verschillende binnen- en buitenlandse banken en gespecialiseerd in financiering van mkb-bedrijven.

Korting

Ed Rademaker van Credion legde de circa vijftig aanwezige ondernemers gedetailleerd uit wat ze kunnen verwachten wanneer ze in zee gaan met Credion en wat de pijnpunten zijn rond financiering voor het mkb. Metaalunieleden krijgen 20 procent korting op de diensten van Credion en kunnen zich inschrijven via het ledenportal van de Koninklijke Metaalunie.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!