Open Coffee Club Oost-Groningen

Open Coffee Club Oost-Groningen

Op initiatief van Henk Eising (BV Veendam) en Marcel Doornbos (Credion Assen/Veendam) start op donderdag 16 december de 'Open Coffee Club Oost-Groningen'. Wat is een Open Coffee Club? Het is ontspannen netwerken voor ondernemers op elke derde donderdag van de maand, en wel van 09:30 tot 11:00 uur in het Gjaltemastadion aan de Langeleegte. Iedere ondernemer of manager kan er een kopje koffie komen drinken met een collega-ondernemer/manager om ideeën te bespreken, kennis te delen, te brainstormen of om plannen te smeden die leiden tot samenwerking.

Het concept van de Open Coffee Club komt overwaaien uit Londen en wordt inmiddels wekelijks wereldwijd gehouden op meer dan honderd locaties. Op 16 december wordt de eerste Open Coffee gehouden in de businessruimte van het Gjaltema-stadion aan de Langeleegte. Tegen de geringe vergoeding van vijf euro kan een ieder zoveel koffie en koek nuttigen als hij of zij maar wil.

Met andere woorden: laat de Twitter, Hyves of Facebook voor wat het is en proef van deze nieuwe manier van netwerken via de Open Coffee Club. En om het geheel nog aangenamer te maken kunt u de eerste keer tussen het koffie drinken en netwerken door vanuit de businessroom de training van het eerste elft al onder leiding van Joop Gall aanschouwen. Leuker kunnen we het niet maken.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!