EFactor gaat samenwerking aan met Credion

EFactor gaat samenwerking aan met Credion

EFactor is een sociale netwerksite voor ondernemers. Een platform waar ondernemers elkaar treffen, informatie uitwisselen en zaken doen. Het bedrijf, opgericht door Roeland Reinders, Marion Freijsen en Adrie Reinders, opereert vanuit Silicon Valley (VS) en niet zonder succes: 850.000 ondernemers en 28.000 investeerders, uit 168 landen, zijn lid.

Netwerk

EFactor beschikt over het 'one-click network'. 'LinkedIn en Facebook zijn sociale netwerksites van mensen die je al hebt ontmoet. En EFactor toont de mensen die je zou moeten ontmoeten', aldus Eva Hukshorn, Finance Nederland bij Efactor. EFactor koppelt ondernemers die op hetzelfde afzetgebied of in dezelfde branche actief zijn. Niet alleen online, maar ook 'on earth'. 'Wij denken dat mensen meer zaken doen met mensen die ze kunnen of hebben ontmoet.'

Samenwerking

Om de financieringsvraagstukken deskundig te beantwoorden heeft EFactor voor Nederland een exclusieve samenwerking gezocht met Credion. De leden van Efactor kunnen bij investeringswensen de benodigde gegevens en financiële behoeftes doorgeven, waarna Credion op basis van een 'Quickscan' snel en effectief bekijkt of de ondernemer in aanmerking komt voor het vervolgtraject. Uiteindelijke resulteert dit in een optimale afstemming van de financiële strategie en toekomstige doelstellingen van de ondernemer en zijn bedrijf. En dus een grote kans op succes! Voor EFactor en Credion vindt er een logische samenwerking plaats tussen bereik van de doelgroep en invulling van de financiële behoeften. 'Een perfecte combinatie!' aldus Hukshorn.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!