Credion Zwolle biedt financiële mogelijkheden voor het MKB

Credion Zwolle biedt financiële mogelijkheden voor het MKB

Een verandering op de Nederlandse kredietmarkt is merkbaar. Steeds meer marktpartijen tonen interesse voor onze kredietmarkt en dat is goed nieuws voor Nederlandse bedrijven. Vooral nu het voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf lastiger is geworden om krediet te verkrijgen bij de gevestigde banken. Om de kredietaanvragen voor kleinere ondernemingen te vereenvoudigen heeft Minister van der Hoeven bovendien een subsidie verstrekt aan de CCQ Ondernemersdesk.

Het doel van CCQ is om de kredietaanvragen van kleinere ondernemers efficiënter te organiseren. Dit doen zij door de aanvraag in behandeling te nemen, een conceptofferte op te stellen en de kredietaanvraag aan de financierende instantie voor te leggen ter fiattering. De werkwijze van CCQ biedt zowel voordelen voor de financiers als de ondernemers. Credion is mede initiatiefnemer van CCQ.

Credion is een samenwerkingsverband van meer dan 30 vestigingen, die onafhankelijk ondernemers adviseert en begeleidt bij financieringstrajecten. Naast het indienen van een kredietaanvraag bij de gevestigde banken, begeleidt Credion ondernemers nu ook bij het indienen van een aanvraag bij CCQ Ondernemersdesk. Per 1 juni 2010 voeren Peter en Herma Raven het management van Credion Zwolle. 'In Zwolle is een sterke behoefte aan advies en begeleiding in zakelijke financieringen', aldus Peter Raven, 'helemaal nu de geldverstrekkers nog steeds de rem houden op het verstrekken van financieringen.'

Nieuwe producten

Credion is blij met deze nieuwe ontwikkelingen. 'Banken beoordelen kredietaanvragen voor ondernemers op basis van standaard richtlijnen. Hierdoor vallen veel ondernemers buiten de boot, die met wat kleine aanpassingen heel goed financierbaar zouden zijn. Dat is jammer en remt hun ontwikkeling. Dankzij CCQ komen maatwerkfinancieringen ook voor deze groep ondernemers beschikbaar. Doordat CCQ het beheer van kredieten kan overnemen, wordt deze financieringsvorm voor een grotere groep ondernemers bereikbaar', aldus Peter Raven, directeur van Credion.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!