MKB blij met miljoenennota

MKB blij met miljoenennota

Werkgeversorganisaties zijn blij dat het kabinet erkent dat het herstel van de economie voor een groot deel vanuit het bedrijfsleven moet komen. Met het voortzetten van een aantal belangrijke crisismaatregelen zorgt de overheid voor een liquiditeitssteun bij bedrijven van een miljard euro.

Verstandige begroting

Het kabinet heeft een verstandige begroting gemaakt en neemt, ondanks zijn demissionaire status, een wijselijk voorschot op noodzakelijke maatregelen om de eigen boekhouding verder in het gareel te brengen. Dat stellen VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland in een reactie. Landen die snel saneren vertonen doorgaans snel betere prestaties, aldus de ondernemingsorganisaties.

Goede keuzes

De organisaties zijn blij dat de stijging van sociale werkgeverslasten aan banden wordt gelegd om zo onze internationale concurrentiepositie in het goede spoor te houden. De verlaging van de winstbelasting is goed voor de werkgelegenheid in het MKB. De stimuleringsmaatregelen leveren een miljard euro aan liquiditeitssteun voor het bedrijfsleven op.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!