Ondernemerskredietdesk gaat ook adviseren en doorverwijzen

Ondernemerskredietdesk gaat ook adviseren en doorverwijzen

De Ondernemerskredietdesk gaat ondernemers naast informeren en ondersteunen op het gebied van financiering, ook adviseren en doorverwijzen naar de de juiste partner. Loek Hermans, voorzitter van MKB-Nederland en boegbeeld van de Taskforce Kredietverlening, zei dat tijdens de opening van de Week van de Ondernemer. De desk gaat ervoor zorgen dat ondernemers die op zoek zijn naar financiering, deze ook vinden.

MKB-Nederland, VNO-NCW en de Nederlandse Vereniging van Banken richtten de Ondernemerskredietdesk afgelopen najaar op om de vele vragen en klachten van ondernemers over financiering te registreren en analyseren. Inmiddels zijn 450 klachten en 300 vragen binnengekomen. De desk gaat zich vanaf nu ook bezighouden met adviseren en doorverwijzen.

De Ondernemerskredietdesk zal vanaf vandaag ondernemers die krediet willen lenen maar bij banken geen gehoor vinden, doorverwijzen naar alternatieve financieringsmogelijkheden als Qredits (kredietverlener voor de financiering van kleine ondernemingen), CCQ (een onafhankelijk platform dat de aanvraag, administratie en beheer van mkb-kredieten verzorgt) en overheidsregelingen. Ook kan de ondernemer een gesprek aangaan met een adviseur, die het probleem analyseert en ondersteuning biedt in gesprekken met de bank.

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!