Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland gaat samenwerking aan met Credion

Brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland gaat samenwerking aan met Credion

Hoewel de situatie in de Transport en Logistiek zich de laatste maanden lijkt te verbeteren, is de stemming in de sector nog altijd negatief. Juist in de branche Transport en Logistiek is veel vraag naar kredietfaciliteiten. Om haar leden in deze strijd met banken bij te staan, is Transport en Logistiek Nederland een samenwerking aangegaan met Credion.

Transport en Logistiek leden hebben vaak moeite met het aanvragen van een krediet. Er moet vaak veel informatie worden aangeleverd, wat er vaak mede toe leidt dat een kredietaanvraag niet wordt gehonoreerd. De afgelopen jaren heeft de brancheorganisatie veel klachten van de leden ontvangen over de wijzigingen die banken hebben doorgevoerd met betrekking tot de eisen van kredietverstrekking (soms voor lopende kredieten).

"Door de financieringsaanvraag samen met een specialist te doen, zal de kans op slagen aanzienlijk verhogen", aldus Jacob Nammensma van Credion. "Wij begeleiden ondernemers bij zowel nieuwe als bestaande financieringen. Hierbij wordt het gehele financieringstraject uit handen genomen om zo de meest optimale financieringsconstructie te bewerkstelligen. In 9 van de 10 gevallen zal dit bij de huisbankier worden ondergebracht, maar dit kan ook bij een andere geldverstrekker zijn. Credion is met zijn dienstverlening een welkome aanvulling op het dienstenpakket van Transport en Logistiek Nederland."

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!