Ik begin voor mezelf: Gerrit en Nicole

Ik begin voor mezelf: Gerrit en Nicole

Credion heeft in 2009 en 2010 actief deel genomen aan het televisieprogramma Ik begin voor mezelf bij RTL 4 / RTL 7. In het programma volgt een cameraploeg per aflevering een week lang een (startende) ondernemer (uit diverse branches) en komen alle facetten van het (startend) ondernemerschap aan bod.

Gerrit heeft al meerdere bedrijven op zijn naam staan, maar voor het eerst gaat hij nu samen met zijn vrouw Nicole de onderneming aan. Samen gaan ze zeilevents en teamtrainingen organiseren op hun boot de 'Vijf Beaufort'. Het unieke schip van Gerrit en Nicole biedt een inspirerende omgeving om op een andere manier met elkaar in contact te komen.

Parallel aan de reallife uitzendingen wordt er tijdens uitzendingen op RTL 7 wekelijks door diverse adviseurs teruggeblikt op de inspanningen en activiteiten van deze ondernemers. Het overdragen van kennis en kunde staat tijdens deze uitzendingen centraal. Namens Credion zal Carlo van der Weg als vakspecialist/adviseur zijn visie geven.

Inmiddels zijn ze een jaar bezig en is de recessie voelbaar. Toch zijn Gerrit en Nicole er zeker van dat ze zich hier doorheen slaan. Hun doel is de boekingen elk jaar te verdubbelen. Het eerste jaar hadden ze geraamd op tien vaarten, deze zomer hopen ze de twintig te bereiken. Het wordt aanpoten voor Gerrit en Nicole. De aandacht verdelen tussen gezin en werk midden in de financiele crisis blijkt moeilijk. Maar ze zijn er van overtuigd dat hun bedrijf een succes gaat worden. Ze hebben zich als doel gesteld om binnen vijf jaar een winstgevend bedrijf te zijn. Zal het ze lukken?

Geïnteresseerd?

Heeft u MKB krediet, ondernemerskrediet of alternatieve financieringsvormen nodig? Bent u starter en zoekt u starterskapitaal? Heeft u grondfinanciering, scheepsfinanciering of durfkapitaal nodig voor een bedrijfsovername of de financiering van uw bedrijfs onroerend goed? Of bent u benieuwd wat crowdfunding, factoring, financial lease of payrolling voor uw bedrijf kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact op, want Credion realiseert graag uw bedrijfsfinanciering!